Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Maya og 2012

Maya og 2012

Maya og 2012

Af Torkil Olesen

Der har været en masse spekulationer og forfærdelige visioner om Jordens undergang i forbindelse med, at en maya kalender slutter 2012.
Reelt er der vel ikke anført noget som helst om undergang eller ophør. Vore kalendere stopper med udgangen af et år, og så forventer vi en ny; maya kalenderen ophører ved udgangen af en epoke, og der kunne forventes en ny for næste epoke.

Det meget usædvanlige for os er kalenderens længde, idet den omfatter 5125 år fra 3114 f Kr til 2012 og beskriver positioner af en masse himmellegemer i denne tidsepoke. Beregningen af årets længde er mere nøjagtig end både i Juliansk, gregoriansk og jødisk kalender.

For skaberen har det været et rimeligt afsnit på 1/5 af rundturen på ca 26625 år rundt om den store sol Alcyone i Plejaderne, som det lader til, at vort solsystem roterer omkring med en sol-hastighed på ca 70000 km/t.
I vore observationer ser vi forårspunktet flytte sig igennem stjernebillederne med 1/12 = 2135 år pr tegn fra Tyren i bronzealderen via Vædder, Fiskene og nu Vandbæreren (Aquarius). Det er vel rimeligt at formode, at det er os, der flytter os, og ikke de meget fjerne stjerner eller galakser i billederne.

Det helt usædvanlige er, at nogen for flere tusinde år siden har haft denne information!
For at godtage det, er det nødvendigt at acceptere, at der må eksistere høj intelligens udover eller forud for jordisk intelligens, og det er vist modvilje imod at acceptere dette, der er problemet!

En helt anden sag er, hvad det betyder for os, at en ny vældig epoke begynder. Angivelsen går på, at netop ved solhverv 2012 peger sigtlinjen til vor sol direkte imod den centrale sol i vor galakse, og vi begynder en ny rundtur om Alcyone.

En animation af den nye opfattelse af vor rotation om solen med mere information kan ses her: DjSadhu.com » The Helical Model - vortex solar system animation


Forside - Tillid - Liv, Død og Sundhed - Big Bang? - Uendelig variation


Må gengives med kildeangivelse
Spørgsmål og kommentarer er velkomne: torkilo@comxnet(dot)dk
© Torkil Olesen, 21.12.2012, rev.22.12.12

Opdateret 30/12/2012

Besøg  
114683