Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Sygdomsårsag opklaret

Sygdomsårsag opklaret

Torkil Olesen: Årsagen til sygdom

Hvor blind kan jeg være?

Lige siden min barndom har jeg spekuleret over, hvorfor der findes sygdom. Se nogle af mine overvejelser i: Sundhed/sygdom.
Jeg er gået den besværlige vej med at udelukke en masse muligheder og afprøve heling i min krop. Nu efter mere end 60 års søgen opdager jeg en næsten selvfølgelig årsag, men sådan går det ofte. Vi ser først det indlysende efter at være kommet igennem problemet.

Over 20 års selvheling har vist mig, at opheling (ophævelse af sygelige tilstande) altid begynder med rensning af relevante områder i kroppen.

Indre forurening er en meget væsentlig årsag til sygdom

Den ide kunne jeg have fået fra gammel visdom, der siger, at det indre genspejler det ydre. Når vi forurener så meget i vore omgivelser, er det næsten en selvfølge, at vi selv er forurenede indvendig!

Anspændelse (fortravlethed)

Ophobningen af affald i kroppen har meget nær sammenhæng med spænding i kroppen. Konstant muskelspænding er så almindelig, at tilstanden opfattes som normal, men det er absolut ikke sundt og kan være den dybere årsag til en masse fysiske og psykiske sygdomme.

Selv den mindste psykiske spænding (mikrostress) stopper udrensning og heling, fordi kroppen skal være beredt, og kroppen har meget lille mulighed for at vurdere situationen. En film kan give samme anspændelse som en begivenhed i den virkelige verden, og kroppen synes ikke rigtig at kunne skelne imellem entusiastisk og frygtsom spænding. Kroppen skal vist også altid være beredt ved begejstring.
Affald og spændinger kan forhindre forsyninger i at nå frem til vigtige områder.
Hvis sindet uafbrudt er optaget af noget, kan kroppen aldrig afspænde.

Tillid (tro)

Mine resultater med selvheling begyndte med tillid, og nu forstår jeg omsider hvorfor. Tillid er nært forbundet med dyb tryghed og har i høj grad en afspændende effekt, hvad der netop er brug for til opnåelse af rensning og heling.
Det giver også en dybere forståelse af, hvorfor tro kan helbrede. Sammenhængen fremgår måske tydeligst af det svenske ord: självförtroende.
Indre tro (tillid) giver en meget dyb afspænding, der er en fundamental forudsætning for heling.

Må gengives med kildeangivelse
Spørgsmål og kommentarer er velkomne: torkilo@comxnet(dot)dk
© Torkil Olesen 1.1.11, rev.11.11.11
Sundhed/sygdom - Tillid - Alm. heling - Speciel heling - Mit ståsted


Opdateret 11/06/2017

Besøg  
121410