Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Sundhed indefra

Sundhed indefra

Torkil Olesen: Sundhed indefra

Selvheling har som udgangspunkt, at sundhed er afhængig af et indre energifelt, der har sammenhæng med bevidsthed. Det afgørende er forståelsen af, at der er noget i os selv, der kan styre vor sundhed i meget udvidet betydning (både krop og sind).
Energifelt i forening med bevidsthed menes at kunne blive så stærkt, at ydre påvirkninger ikke kan skabe fysisk eller psykisk sygdom.

Ifølge lovmæssigheden om årsag og virkning bekæmpes man, hvis man selv bekæmper, og omvendt opnås kærlighed ved at elske. (Smil til verden og verden smiler til dig). Jeg mener, at Jesus lærte det samme. Sundhed forbedres ved kærlighed og svækkes ved at bekrige sygdom. "Vend den anden kind til".

Det er ikke en påstand om, at den ydre fysiske verden ikke eksisterer eller ikke påvirker, men det er en opfattelse og erfaring, at det indre er overordnet det ydre.
Der er sandsynligvis tale om en balance imellem det indre og ydre, hvorfor nogle mennesker kan være næsten fuldstændig styret af ydre påvirkninger, mens andre evner at være så godt som upåvirkede af ydre omstændigheder.

Det sundhedsmæssige energifelts styrke varierer fra menneske til menneske og kan øges ved kærlighed og oprydning i det ubevidste, men svækkes, forstyrres af elektriske felter - sandsynligvis af enhver art (sendemaster, trådløse net, mobiler mm.)

Tillid - Basale ide - Forenklet metode - Alm. selvheling - Vejen til min sundhed
Må gengives med kildeangivelse
© Torkil Olesen, 1.6.2010, rev. 19.8.14

Opdateret 10/06/2017

Besøg  
111076