Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Kernen i frigørelse og sundhed

Essensen i selvheling

Torkil Olesen: Frigørelsens essens

Selvheling er såre enkelt og naturligt. Det handler om tillid samt ægte og ærlig kærlighed til det, som hver enkelt af os bestyrer: krop, sind og sjæl, og vi har et vidunderligt selvlærende system indbygget til at udføre det praktiske.

Alle dele af os - fra den største til den allermindste - ønsker kærlighed og giver melding om ubehag, hvis behovet for accept, omsorg, tillid og kærlighed ikke opfyldes. Se mere i: Kærlighed og Sundhed ).Derfor handler sundhed om helt ægte at beslutte at ville bestræbe sig på at erfare behovene og så vidt muligt opfylde dem - også og især de ubehagelige.
Hvorfor smerter venstre lilletå? - Bryder maven sig om at fordøje mere mad? - Er der et behov for hvile eller søvn? - Er der indbyrdes strid imellem dele i systemet? - Hvad betyder den spænding i nakken? - Hvorfor får jeg krampe? - Hvad har mit indre barn lyst til? osv.

Det fantastiske er, at alle behovene synes at munde ud i det samme: nemlig ønske om hjertets kærlighed, så de kan opfyldes blot ved at spørge: Hvad er mest kærligt for flest mulige elementer?
Det handler ikke om at prise den dårlige tå, men om at blive opmærksom på tåen, acceptere dens tilstand netop NU og genskabe cellernes tillid.

Vi synes at være så kolossalt uvante med at give kærlighed til det smertefulde, grimme, onde, modbydelige og frygtelige, at denne helt enkle løsning forekommer utopisk. Det har også taget mig særdeles lang tid og mange undersøgelser, før det dæmrede.

Det er let at elske det smukke og dejlige. Kunsten er at elske det, som jeg absolut ikke kan fordrage. Det fantastiske er, at hvis jeg - helt uden at drømme om at undgå, snyde, eller stikke af - virkeligt kan VÆRE i det værst tænkelige - så sker miraklet: Det opløses!


Ægte hjerte-kærlighed + indbyggede evner synes at kunne opløse det uønskede


Tillid - Livsstil - Basale ide - Forenklet metode - Frielse - Så og Høst

Må gengives med kildeangivelse
Spørgsmål og kommentarer er velkomne
© Torkil Olesen, 29.7.2010, rev.29.3.17


Opdateret 04/06/2017

Besøg  
119651