Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Opsummering af resultater ved selvheling

Status over mine resultater af selvheling

Status over mine resultater ved selvheling

Af Torkil Olesen

Sammenfattende føler jeg mig bedre tilpas nu som 74-årig end nogensinde i dette liv. Det føles som jeg flyder af sted eller går på vandpuder.
Følelsen ligner det at være 'høj', men det er dagligdag, og jeg lægger mest mærke til det, når noget går forkert, så jeg pludselig har det 'som i gamle dage' og må tage mig i nakken for at finde melodien igen.

Det er gået op for mig, at mit velvære sandsynligvis i høj grad hænger sammen med ophævelse af det, som W.Reich har kaldt 'muskelpanser', og som har eksisteret over hele min krop, men som nu er næsten forsvundet.
Panseret dannes af ubevidst glat muskulatur, og man mærker det kun som stivhed og/eller som manglende evne til dyb afslapning i et område.
Et eksempel kunne være stiv nakke. Hvis jeg nu skal have støtte til hovedet i en tandlægestol, skal støtten sættes til selve kraniet. Min nakke er ikke længere stiv nok til at holde hovedet ved nakkestøtte.
Jeg var meget opmærksom på min første oplevelse af befrielse fra disse spændinger, men siden er det sket så mange gange i så små bidder, at jeg er ophørt med at bemærke det.

Først nu forstår jeg helt ud betydningen af Reich's opdagelse. De mange mikrospændinger kan tænkes konstant at bruge en masse energi og have en trættende effekt, som jeg nu er fri for. Desuden er det meget væsentligt, at panseret hæmmer gennemstrømningen, som er så vigtig for fuld rensning og opheling. Jeg skylder Reich en virkelig stor og kærlig tak!
Immunforsvar
Det mest mærkbare er vel, at jeg ikke har haft en eneste sygedag nu i 20 år, aldrig er forkølet; aldrig stoppede luftveje og ingen hoste. Jeg tænker ikke over det i det daglige, men bemærker hvor godt jeg har det, når andre snøfter eller hoster.

Hud. Farven er skiftet fra bleghvid til rødmosset eller rosa mange steder i ansigt, hals, hænder og fødder - noget afhængig af aktuel gennemstrømning.
Sårheling foregår let, og ardannelser er reduceret. Jeg havde især lidt problemer med skinnebens-sår, der helede langsomt og gav ar. Nu er arrene næsten væk. Det er også mit indtryk, at modermærker er reduceret, men jeg har ikke nøjagtig registrering.
Min hud smører sig selv på hænder og læber, hvor jeg har tidligere har måttet bruge lotion.

Hovedpine mærker jeg aldrig. Jeg havde ellers en migræne-lignende hovedpine med opkastning nogle gange årligt helt fra barn.
Det var en meget svær opgave at få fjernet hindringerne for opheling, men det er virkelig herligt at være fri for den modbydelige hovedpine. Jeg har nu detaljeret beskrevet processen.

Mine ben virker meget mærkbart lettere. En stærkt medvirkende faktor hertil er den vidunderlige rensning af seneskederne..
Det har nok også stor betydning, at alle kramper er fjernet med min krampeterapi, idet kramper indikerer skjult spænding, der konstant bruger masser af energi og trætter musklerne.
Benene giver en følelse af, at det er sjovt at løbe op ad trapper eller forcere en bakke, og jeg forstår små børns glæde ved at klatre på trapper. Jeg er ikke i særlig god form, så jeg bliver hurtig forpustet og må tage den med ro, men der er ingen dårlig følelse som tidligere.
Helt fra barndommen har jeg oplevet trætte ben, der også var tykke. Midtvejs i livet følte jeg det som at bære meget tunge støvler, jeg skulle slæbe op af hvert trappetrin. Nu da alt overskud af affald er fjernet, føles benene meget bedre.

Håret føles bedre, smører sig selv, og jeg er nu fri for skæl, men jeg har grå hår i tindinger og over øjenbryn.

Øregangene smøres nu med tynd voks, hvor jeg tidligere har haft problemer med propper af tung, brun voks.

Hjertet mærker jeg aldrig ved fysisk anstrengelse, men jeg har derimod fået det åbnet psykisk. Mit panser omkring hjertet er i hvert fald langt hen ad vejen ophævet. Jeg kan tåle flere følelser, og jeg fornemmer betydelig evne til at udstråle ikke-betinget kærlighed.

Denne åbning af hjertet er måske det vigtigste, jeg har opnået. Som utallige andre børn forskansede jeg i meget tidlig alder mit hjerte, fordi verden - og måske især menneskene føltes ukærlige.
Ved gennemlevelse og sletning af følelser fra en masse meget ubehagelige erindringer har jeg opnået en vidunderlig følelse af altid at være omgivet af levende kærlighed, hvor jeg end befinder mig - men mest i fri natur.
Det er meget skønt aldrig at føle sig alene eller at være nødt til at jagte erstatning for kærlighed!

Psykisk
Jeg har oplevet en stadig større klarhed og evne til at være i Nu'et, hvad der var et ømt punkt for mig tidligere.
Min koncentrationsevne er stærkt forøget, og jeg skal passe på ikke at overdrive, men heldigvis kan min krop tydelig gøre opmærksom på, at den har behov for dagrensning, så jeg må koble af.
Det kan selvfølgelig opfattes som en hæmsko, at jeg ikke kan arbejde 8 eller 10 timer, men jeg har accepteret, at min krop er indrettet til at få sine fritimer dagligt, og faktisk er det skønt at 'flyde' afsted med kroppen.

Kroppen fik lov at bestemme i 1987

Der er meget endnu at forbedre. Det har vist sig at være en meget større beslutning end jeg anede, da jeg lod kroppen bestemme.

Rensning og strømning er tydeligvis meget vigtige for kroppen. Jeg fik ret hurtigt i en begejstrings-rus helet mange ting i 1987, sådan som det fremgår af rejsefærden, men kroppen kunne ikke i længden holde til mit høje energi-niveau.
Kroppen vil først og fremmest have alt renset, og der viste sig at være enorme depoter af affald - yderst meget mere end jeg forestillede mig muligt.
Jeg har haft nogle meget svære affaldsdepoter i hoved og fødder, fyldte med stivnet slim-substans, antagelig delvis forkalket med indhold af kviksølv fra amalgam i tænderne.

Kroppen prioriterer de værste steder højest, men renser i øvrigt jævnt, så intet sted bliver glemt. Jeg har følt det lidt irriterende, at intet gøres færdigt, fordi ressourcerne hele tiden fordeles, men jeg kan se det formålstjenlige i prioriteringen. (Ingen risiko for at noget overses og evt. er eller udvikler sig til kræft).
De dårligste steder i min krop har vist sig at være helt symptomfrie. Hvor der er symptomer, er der endnu liv, hvorimod de næsten døde, følelsesløse områder ikke orker at give nogen som helst melding.
Mine tæer er krogede og forkalkede (vist en familie-svaghed), og jeg har mange gange syntes, at tæerne kunne vente, men kroppen vil absolut fordele ligeligt.
Det stemmer også med erfaringer fra akupunktur og zoneterapi, hvor der opleves sammenhæng fra tæer til øjne og tænder. Jeg oplever, at det hele skal renses samtidigt fra øverste top til yderste tå.

Kroppen giver ikke op, arbejder hvert afslappet øjeblik, og nu synes jeg at nærme mig færdiggørelsen.

Kroppens krav om fuldstændig renhed og senere fuldstændig opheling er jo på den anden side en fantastisk opdagelse og fortrøstning. Når kroppen melder færdig, så synes der virkelig at være heling i overensstemmelse med blueprintet.

Jeg valgte at stole på kroppen, og jeg har gang på gang måttet erkende, at kroppens styring var bedre end min.
Denne styring får antagelig mange til at 'stå af' (blokere?), fordi det ikke kan forenes med det materielle verdensbillede.
Jeg vil ikke på dette sted gå ind i konsekvenserne for vor kulturs grundlag, men blot her fastslå, at mine resultater ved selvheling beror på styring af noget, der er meget klogere end jeg.


Forside - Sygdomsårsag - Alm.heling - Spec.heling - Tillid - Trin på vejen - Rejsefærd - Efter rejsen

Må gengives med kildeangivelse
Spørgsmål og kommentarer er velkomne: torkilo@comxnet(dot)dk
© Torkil Olesen, apr. 2010, rev. 11.11.11Opdateret 11/11/2011

Besøg  
121410