Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Torkil Olesens Ønskefe

Torkil Olesen: Ønskefeen. Min skjulte dagsorden

Ønskefeen

Min skjulte dagsorden

I barndommen var jeg meget optaget af at høre eller læse om feer, der opfyldte 3 ønsker, og jeg blev hurtigt opmærksom på, at det ofte endte meget ulykkeligt, fordi der blev ønsket noget tåbeligt. Fx gik det grueligt galt, hvis man ønskede, at alt, hvad man rørte ved, ville blive til guld. Som bekendt sultede man ihjel, når maden blev til guld!

Sådan noget ville jeg ikke ønske, hvis jeg skulle være så fantastisk heldig at møde ønskefeen. Det måtte være meget bedre at ønske sig evig sundhed .... men jeg ville jo nok aldrig møde en sådan ønskefé; thi de findes jo ikke .... sagde den skolede del af mig.

Det indre barn giver imidlertid ikke op så let .... i hvert fald blev 'mit barn' ved at rumstere med tankerne, og det blev nok i virkeligheden en slags skjult dagsorden for min tilværelse. I det ydre arbejdede jeg fornuftigt og realistisk med det, som mine forældre, lærere og arbejdsgivere satte mig i gang med. Jeg fuldførte min uddannelse, passede jobbet, men 'mit barn' drømte videre .... resultatet fortæller jeg om på disse sider!

Tilføjelse 2012

Bedre sent end aldrig! Det er omsider gået op for mig, at jeg nok slet ikke behøver en ønskefe. 'At høste som man sår' indebærer, at man kan få sine ægte ønsker og dybeste drømme opfyldt.
Man skal udtrykke dem helt ærligt og specifikt med positiv følelse.

Jeg har kunnet få svar på så godt som alt, jeg ægte og dybtfølt har spurgt om vedrørende vor tilværelse. Jeg har blot ikke været opmærksom på, at universelle kræfter og/eller funktioner medvirker til at opfylde, hvad vi virkeligt ønsker med hjertet og stoler på at få, visualiserer, drømmevæver  eller skaber i fantasien som eksisterende NU (reelt eksisterer sandsynligvis kun NU).
Det er jo mageløst!

Alt for mange almindelige mennesker synes slet ikke at være klar over mulighederne og synes tværtimod at være fanget i de negative konsekvenser. Se: Så og Høst og/eller Frielse.Paradis genskabes?

Her i 2017 ser jeg udsigt til, at mine dybe Hjertets helhedoverordnede drømme kan blive opfyldt.

En befrielse af vor klode fra årtusinders undertrykkelse synes ved at blive gennemført. Elendighed og forrykthed loves ophævet; ikke flere vanvittige krige; militær skal i stedet bruges til at sørge for overholdelse af god etik. Konflikter skal ordnes ved mægling.

Alle skal have overflod psykisk og materielt, nå fuld bevidsthed, have kontakt til sjælefamilie; fuld reel information og frihed, men alt selvfølgelig begrænset af andres rettigheder.

Det kan jeg støtte med hele mit hjerte og håbe på opfyldelsen.
(Begynd evt. med at læse Galaktisk Kodeks).


Må gengives med kildeangivelse
Spørgsmål og kommentarer er velkomne
© Torkil Olesen, rev.15.2.18


Opdateret 15/02/2018

Besøg  
119651